O nama

Ako imate bolove u donjem djelu kralježnice, vratu, ramenu ili u bilom kojem dijelu tijela, na pravom ste mjestu!

Ja sam Filip Markulin i po zanimanju sam fizioterapeut. Završio sam srednju školu i fakultet za fizioterapeuta. Bio sam fizioterapeut u NK Lučko, Kurilovec, RK Dubrava, KK Cedevita i osobni fizioterapeut za Polonu Hercog koja je tada bila 48 tenisačica u svijetu po WTA ljestvici.

 

Na prvoj posjeti radimo pregled prema kojem krojimo plan terapije. Bitno je pogledati osobu kao cijelinu. Od glave do pete i iznutra prema van. I to sigurno daje bolje rezultate nego liječenje svih stanja na isti način.

Moja terapija se sastoji od rada jedan na jedan. Dolazim u kuću pacijenta ili vi dolazite kod mene u moj prostor u centru Zagreba, Ul. Vladimira Nazora 2. Ovisno o rezultatima inicijalnog pregleda osmišljavamo i kreiramo terapijski plan.


Skupa određujemo cilj. Cilj može biti smanjenje boli ili povratak aktivnosti, jačanju mišića, povećanje fleksibilnosti ili fitnessa, gubitak kilograma… Vi izjasnite što vam je bitno, odnosno koji vam je cilj, a ja predložim plan terapije i zajedno ga pokušamo savladati.